Grčka letovanje PAVLAKIS Beach Hotel Krit Hania Apartmani Vile
" Čarobna moć Krita, počinje da djeluje na Vas, onog trenutka kada
zakoračite na njeno tlo..."
  

Dobro Došli!


Okupana u pjeni talasa sa direktnim pogledom na more, na dugoj i peščanoj plaži izmedju kristalno čistog, i toplog mora na Kritu u Kato Stalosu se nalazi hotel Pavlakis Beach.

Komforan, porodični hotel koji u potpunosti zadovoljava sve uslove kvalitetnog smeštaja. Devet apartmana, sa izvrsnom lokacijom na severnoj obali Krita (Krete), samo 7 km od Hanije a 20 km od Chania aerodruma.

Hotel ostavlja utisak udobnosti, diskrecije i topline gdje će Vas uvek dočekati ljubazni gazda Antonios Pavlakis, onako kako to dolikuje hotelu, sa tridesetak godina dugom tradicijom. Antonios Pavlakis je na daleko poznat po tradicionalnom gostoprimstvu i on zaista čini sve da bi atmosfera bila prijatna i osećaj kao da ste "kod svoje kuće"!

Veliki broj restorana, taverni, diskoteka, noćnih klubova, trgovačkih radnji i naravno velika peščana plaža privlače veliki broj turista iz naše zemlje, ali i iz ostalih zemalja istočne i centralne Evrope. Svi sadržaji ovog letovališta predstavljaju idealnu kombinaciju odmora i dobrog provoda.

Hotelski kapacitet: jedna Vila, dva Studio Apartman, šest Studio ukupno 26 ležaja.

Nudimo našim gostima smeštaj u Kydonia Vile.

Očekujemo Vas, i želimo Vam ugodan odmor u hotelu Pavlakis Beach!

  
 
     
PAVLAKIS Beach Letovanje  |  7th km Hanion-Kasteliou  |  731 00 Kato Stalos Chania  |  Kreta Grčka  |  +30 6946 474 100
© PAVLAKIS Beach Email:info@pavlakisbeach.com
Bookmark and Share